KAMC – Digitalni karierni mladinski center

Zavod Nefiks skupaj s članicami Mladinske mreže za karierni razvoj (Mreža Kroj) deluje na digitalni platformi Discord pod strežnikom KAMC, ki je dostopen na povezavi kamc.mreza-kroj.si.

Preusmeritev čez 15 s.

Kaj je KAMC?

KAMC je digitalni mladinski karierni center. Na KAMCu pripravljamo delavnice in tečaje, pa tudi napotke, kako se kar najbolje predstaviti bodočemu delodajalcu ali svoj novi izdelek ponuditi investitorju. Na KAMCu se tako najdejo priporočila za pisanje življenjepisa, motivacijskega pisma, navodila, kako se pripraviti na razgovor za delo in tako dalje. Da pa čas med iskanjem dela čim bolj izkoristiš, pa zate na KAMCu pripravljamo raznovrstne tečaje tujih jezikov, napredne poslovne tečaje, delavnice, 3D programiranje, modeliranje in še več.

Ne manjka niti zabavnih vsebin!

Da bi malo zmanjšali stres ob iskanju dela in se malo nasmejali tudi na lasten račun, si na KAMCu delimo bolj ali manj nerodne zgodbe in prigode dosedanjih razgovorov za delo. Skupaj se družimo ob posameznih igrah, pa tudi delimo smešne vsebine, ki so nam polepšale dan.

Kaj pa, ko ne vem, kaj bi bilo moje delo?

Tudi na tem področju ti lahko pomagamo. Na KAMCu deluje tudi karierna svetovalnica, kjer se lahko posvetuješ, kakšno pot ubrati. Mladi se torej lahko posvetujejo o kariernem razvoju, karierni orientaciji, študiju ter razvoju kompetenc, ki so potrebne za življenje in trg dela, ki jih lahko pridobimo skozi številne dejavnosti, tudi z mladinskim delom.

Kako dostopam do KAMCa?

Do KAMCa dostopaš tako, da greš na povezavo kamc.mreza-kroj.si. Preusmerjen boš na platformo Discord, kjer se včlaniš ali vpišeš v svoj Discord profil.

Za dodatne informacije smo na voljo po telefonu na telefonski številki 040 698 915, lahko pa nam tudi pišeš na nefiks@nefiks.si oziroma enemu od administratorjev na KAMCu pošlješ zasebno sporočilo.

Digitalni karierni mladinski center KAMC in Mrežo KROJ podpira Urad za mladino MOL.

MREŽA KROJ logo Nefiks logo MOL logoURSM logo